dissabte, 14 d’abril del 2012

Com Una Clau De Judo

Feia un dia raro i no he sortit de casa. He fet una cançoneta, a veure si us agrada. De moment és una demo a l'espera que el Josep i la Mireia em donin el seu vist per a incloure-la al repertori de The Dislèpcia.

La melòdica del final és un acte d'improvització total. Disculpeu les molèsties.



Vale, explico quatre coses. Així podeu llegir amb la cançó de fons.

Hi ha un moment que diu "el teu cabell fa velcro amb el seu cap". Aquesta és una idea molt guapa però que no queda clara. En realitat no seria amb el seu cap seria amb la seva barba. Sabeu quan s'enganxen els cabells, rotllo velcro, amb la barba curta dels homes? Osti, és una cosa que mola molt. És un petit plaer. Com quan érem adolescents i les noies pujaven darrera la moto i les notaves... sabeu que vull dir... Osti, això que explico són petits plaers de gènere.

Unes confessions de hombre jejeje

Tornem a l'efecte velcro. És un efecte màgic, una sensació que podríem ubicar a la tangent del sexe. Però el que no sabeu és que a vegades, hi ha un bonus track. A vegades, després d'una nit en la que has follat, o has dormit així molt remenat amb la parella, i et despertes i vas al lavabo i pixes i tal... I mentre fas el cafè descobreixes que s'ha quedat un cabell enredat a la barba, llavors estires i... ...TOMA BONUS TRACK! Quin gustet. L'estires poc a poc i el cabell fa de serp entre la selva facial, alhora que produeix una barreja de pessigolles i gustirrinín molt agradable.

Es clar que això només passa si tens una mica de barba i l'altre persona el cabell llarg. Son plaers acotats a certs éssers. Doncs això.

2 comentaris:

baobab ha dit...

fantàstika la teva refglexió-cançò, els cabells, la barba , la noia en la moto, etc. ...

drapdecuina ha dit...

moltes gràcies
qui ets baobab? si es pot saber,,,